Congres Woningcorporaties 2024 - DataRotonde

Congres Woningcorporaties 2024 - DataRotonde

Gepubliceerd op:

Op dinsdag 25 juni organiseert DataRotonde voor relaties in het corporatie-segment een congres. Als “verbinder” van toepassingen voor het (sociale) vastgoed domein willen we specifieker het thema “Digitale samenwerking” adresseren. Het thema voor het congres is dan ook “Digitaal verbinden”.

We beginnen het congres met een bijdrage van Erik Nieuwenburg – directeur digitale transformatie bij Bouwfonds Property Management – waarbij hij zijn visie op de noodzakelijkheid van digitalisering met ons deelt. We moeten “meer” doen met “minder” en digitalisering is in zijn optiek randvoorwaardelijk om doelstellingen te gaan halen. Vanuit verschillende ervaringen zal Erik Nieuwenburg de toegevoegde waarde van digitalisering met ons delen en hierover in gesprek gaan.

Vervolgens neemt Rien Wabeke – directeur van Stichting Ketenstandaard – ons mee in de voordelen van standaardisatie van koppelen voor het onderhoudsproces. Stichting Ketenstandaard definieert standaarden die breed in de wereld van bouw en techniek geadopteerd worden om digitaal te kunnen communiceren met elkaar. Rien Wabeke geeft ons tevens zijn visie op toekomstige ontwikkelingen en de voordelen van standaardisatie.

Het congres wordt afgesloten door Xander van Rijn, manager ketenintegratie van DataRotonde. Xander neemt ons mee in de veranderende rol die DataRotonde in een “cloud” applicatielandschap inneemt. Ook licht hij de ontwikkelingen van het portfolio van DataRotonde toe en de roadmap die hieraan ten grondslag ligt. In de oplossingen die DataRotonde biedt zal digitalisering een grote rol spelen en Xander zal het programma “Koppelshop” dat hiervoor ingericht is nader toelichten.

Het doel van het congres is om onze relatiegroep van nieuwe inzichten over digitalisering te voorzien of om bestaande ideeën bevestigd te krijgen.

Praktische informatie
Dinsdag 25 juni - Congres Woningcorporaties 2024 - DataRotonde
Locatie: Residence Rhenen - Veenendaalsestraatweg 50 Elst
Thema: Digitaal verbinden
  • 13.00 uur inloop met lunch
  • 14.00 uur sessies:
    - Erik Nieuwenburg – directeur digitale transformatie
    - Rien Wabeke – directeur Stichting Ketenstandaard
    - Xander van Rijn – manager ketenintegratie DataRotonde
  • 16.00 uur afsluitende borrel
Inschrijven voor het congres kan via https://www.datarotonde.com/nl/congres-woningcorporaties-2024.


Een greep uit ons leveranciersregister

Breijer Bouwkundige brandveiligheid
Breijer Bouwkundige Brandveiligheid voorziet jouw pand(en) van brandwerende voorzieningen ...
Airofill® supreme insulation
Airofill® supreme insulation is de bewezen oplossing voor woningcorporaties die streven naar een duurzamere toekomst ...
RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!