Visionair kozijnsysteem levert indrukwekkende geluidsreductie

Visionair kozijnsysteem levert indrukwekkende geluidsreductie

Gepubliceerd op:

Met het kozijnsysteem GEALAN Hafen-City-Fenster NL presenteert GEALAN dé oplossing voor comfortabel wonen in een stedelijke omgeving. Het visionaire systeem leent zich perfect voor woningen in Nederland waarin behoefte is aan een optimale geluidsreductie zonder in te leveren op de natuurlijke ventilatie, isolatie of uitstraling.

Geluidsluwe en comfortabele leefomgeving
Het GEALAN Hafen-City-Fenster NL is speciaal ontwikkeld voor woningen met een hoge geluidsbelasting. Zoals woningen in dichtbevolkte en stedelijke omgevingen of in de buurt van gebieden met drukke infrastructuur, bijvoorbeeld nabij snelwegen, spoorwegen of luchthavens. Dankzij het innovatieve ontwerp genieten de bewoners hiermee van een geluidsluwe en comfortabele leefomgeving.

Uitzonderlijke geluidsreductie
Het unieke ontwerp bestaat uit twee raamelementen met dubbele draaikiepramen. Tussen de ramen bevindt zich een bufferzone die fungeert als geluidsscherm. Deze constructie maakt het mogelijk om een uitzonderlijke geluidsreductie te realiseren, zelfs wanneer de ramen in kiepstand staan. De akoestische innovatie levert een geluidsreductie tot wel 35 dB in ventilatiestand en bij gesloten ramen bereikt het zelfs een indrukwekkende geluidsreductie van 53 dB.

Natuurlijke ventilatie zonder concessies
Een van de grootste uitdagingen bij geluidsisolatie is het waarborgen van voldoende ventilatie. Het GEALAN Hafen-City-Fenster NL slaagt erin om dit op een slimme manier op te lossen. Door het gebruik van diagonaal gepositioneerde ramen in kiepstand kan lucht op natuurlijke wijze circuleren, terwijl het geluid buiten wordt gehouden. Zo profiteren de bewoners van frisse lucht in huis zonder dat storende geluiden binnendringen.

Investering in een duurzame toekomst
Het systeem leent zich perfect voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten, dankzij de aanvullende voordelen op het gebied van energie-efficiëntie. De uitstekende isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat er minder warmteverlies optreedt, wat bijdraagt aan lagere energiekosten. Dit maakt het raam niet alleen een investering in comfort en rust, maar ook in een duurzame toekomst.

Een stijlvolle uitstraling
Naast de technische prestaties biedt de innovatie verschillende esthetische voordelen. Het systeem is toepasbaar in alle GEALAN-profielen en beschikbaar in het uitgebreide kleurenpalet van GEALAN-acrylcolor®. Dit betekent dat het perfect kan worden afgestemd op het ontwerp van iedere woning en ieder interieur. Hiermee brengt GEALAN een zeer gewaardeerd product op markt dat geluidsisolatie, ventilatie en een stijlvolle uitstraling moeiteloos met elkaar combineert.

Lees meer over het Hafen-City-Fenster NL

    

Een greep uit ons leveranciersregister

Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...