Beheren van rwa-installaties

Beheren van rwa-installaties

Gepubliceerd op:

Een brandbeveiligingssysteem moet regelmatig beheerd worden om een goede werking te borgen. De verantwoordelijkheid hiervan ligt vaak bij gebouwbeheerders of facilitiaire medewerkers. Voor het uitvoeren van beheerstaken van RWA-installaties is kennis nodig van wet- en regelgeving en de praktische consequenties daarvan. Door een gebrek aan kennis en tijd krijgen rookbeheerssingssystemen, overdrukinstallaties, branddetectie en rookluiken vaak niet de aandacht die ze nodig hebben.

De gekwalificeerde monteurs van Kingspan Light + Air hebben de kennis en ervaring in huis om je te helpen bij het beheren, onderhouden en certificeren van brandveiligheidsinstallaties.

De beheerstaken van een RWA-installatie bestaan uit diverse controles, inspecties, reiniging, kleine reparaties en zelfs algehele tests.  Doen alle onderdelen wat ze moeten doen en zijn alle systemen correct verbonden? Er zijn controles die iedere maand, iedere 4 maanden of iedere 8 maanden moeten plaatsvinden. Deze beheerstaken waarborgen de prestaties en levensverwachting van het RWA-systeem.

Wil je weten hoe je deze beheerstaken kunt coördineren of uitbesteden? Neem dan contact op met het Kingspan Light + Air team.

  

Een greep uit ons leveranciersregister

Hofmeier I Interim & Consulting
Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...
Liftintermediair
Liftintermediair: De volledig onafhankelijke, ervaren adviseur in liftinstallaties ...
Breijer Verwarmingstechniek & Koeltechniek
Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...