Volop nagenieten van de zomer met onze stijlvolle tuinverlichting

Volop nagenieten van de zomer met onze stijlvolle tuinverlichting

Gepubliceerd op:

De dagen worden korter en met de laatste zomerse dagen voor de deur is tuinverlichting misschien niet het eerste waaraan je denkt. Maar juist in de donkere dagen geeft subtiele tuinverlchting net dat extra beetje sfeer en warmte rondom je huis.

Door op strategische plekken in jouw voor- of achtertuin verlichting te plaatsen geef je jouw huis een warme en stijlvolle uitstraling. Met exclusieve tuinverlichting in je buitenruimte is het dit najaar extra fijn thuiskomen. Daarnaast is tuinverlichting zeer effectief om ongenode gasten buiten de deur te houden en versterkt het je algehele gevoel van veiligheid en geborgenheid. Van terrasverlichting tot grondspots, van padverlichting tot landschapsverlichting: Wij hebben alles in huis om je tuin dit najaar tot leven te laten komen. Ook al is al onze tuinverlichting duurzaam LED, wij kunnen eventueel bewegingssensoren aanbrengen op een deel van de verlichting.

100 inspirerende oplossingen
Onze uitgebreide catalogus biedt meer dan 100 inspirerende oplossingen, van sfeervolle verlichting tot functionele en energiezuinige opties. Bezoek onze website en download nu onze catalogus. Of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Samen maken we van uw hotel of tuin een stralend succes! Maak vandaag nog een afspraak met Aad en bel +31(088) 2366050 voor een inspirerende ontmoeting.

Een greep uit ons leveranciersregister

UnitedConsumers
Energie van UnitedConsumers ...
Weekamp Deuren
Weekamp Deuren maakt onderdeel uit van Deli Home ...
Breijer Ventilatietechniek
Goede ventilatie is onmisbaar voor een gezond binnenmilieu. Breijer Ventilatietechniek is al meer dan 25 jaar ...