Veelzijdigheid in brandveiligheid

Veelzijdigheid in brandveiligheid

Gepubliceerd op:

Om een rookvrije vluchtweg te garanderen is het sinds 1 juli 2021 verplicht vrijloopdeurdrangers te monteren op woning voordeuren van appartementen. Het aansturen daarvan was tot op heden een tijdrovende klus. Om ultiem installatie gemak te bieden ontwikkelde Quality Creations een Quick Connect Box.


Deze voorziet in de voeding van de dranger en in een draadloze verbinding met de rookmelder. Minimale montage dus en daarmee de ideale oplossing bij renovatie projecten. De voeding van de Quick Connect Box is groot genoeg om tot wel 6 vrijloopdeurdrangers op één box te kunnen worden aansluiten wat een aanzienlijke besparing geeft ten opzichte van andere gangbare oplossingen.

In nieuwbouwprojecten direct vanaf de melder naar de vrijloopdeurdranger? Dit is mogelijk met de intelligente meldervoet die onder een 230V melder past. Er zijn drie verschillende intelligente meldervoeten beschikbaar, een FireAngel, een Firex en een Ei Electronics variant.

Daarnaast hebben wij mooie oplossingen voor bijvoorbeeld migrantenhuisvesting en kamergewijze verhuur.

In samenwerking met installerende partijen komen we altijd tot een passende oplossing. Doordat Quality Creations rechtstreeks van de fabrikant koopt kan dat ook nog tegen een scherpe prijs waarbij direct uit voorraad geleverd wordt!

We komen graag in gesprek om te kijken wat we voor u mogen betekenen. Neem contact op via info@qualitycreations.nl of 015 369 3965

Een greep uit ons leveranciersregister

Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Itho Daalderop
Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...