Smart Twin voor Woningcorporaties

Smart Twin voor Woningcorporaties

Gepubliceerd op:

De kwaliteit van uw vastgoedinformatie is van groot belang. Een gedegen en toekomstbestendig beheer van die informatie geeft waardevolle inzichten in de woningvoorraad en helpt bij het onderhoud en bij de renovatie- en verduurzamingsopgaven. Smart Twin voor Woningcorporaties stelt u in staat om uw beheer, onderhoud en verduurzamingsprojecten aanzienlijk effectiever en efficiënter te maken.

Centrale slimme 3D-woningmodellen
Alle informatie over de woningvoorraad wordt opgeslagen in centrale slimme 3D-woningmodellen. Hiermee biedt Smart Twin op ieder moment de meest actuele berekeningen, scenario's, adviezen en rapporten. Zo wordt woningbeheer voorspelbaar en bent u klaar voor de toekomst!

Webinar ‘Smart Twin voor Woningcorporaties’
Onze experts vertellen u graag meer over de verschillende efficiënte mogelijkheden die de online Smart Twin-software kan bieden.  Ervaar zelf aan de hand van een demo en concrete voorbeelden wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie en stel na afloop vragen in de Q&A.

Bent u benieuwd hoe Smart Twin woningcorporaties helpt bij toekomstbestendig vastgoedbeheer, onderhoud en verduurzaming? Meldt u dan aan voor de webinar ‘Smart Twin voor Woningcorporaties. De webinars zijn gepland op de volgende data:
  • Donderdag 18 juli, 10.00 – 11.00 uur
  • Dinsdag 27 augustus, 15.00 – 16.00 uur
  • Donderdag 19 september, 10.00 – 11.00 uur
Aanmelden is mogelijk via de website: https://smarttwin.nl/woningcorporaties/



Een greep uit ons leveranciersregister

Daikin Nederland
Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in ...
Liftintermediair
Liftintermediair: De volledig onafhankelijke, ervaren adviseur in liftinstallaties ...
RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!